A tojás a tészta lelke, mert megadja a szép színét, és valódi finom ízét. A gondosan kiválogatott és alaposan megtisztított tojásokat beteszik a gépbe, ami automata módon megtöri. Ezért lesz olyan szép sárga, és finom a kész megszárított tészta. A tojásfeldolgozó gépek nagyban megkönnyítik a gyártási folyamatokat, amire szükség van a nagyüzemi tésztagyártás során.

Milyen műveleteket a hajtanak végre a tojásfeldolgozó gépek?

A tésztagyártás során alkalmazott tojásfeldolgozó gépek automatikusan hajtják végre a következő műveleteket: tojástörés és szétválasztás, tojás lé tárolása, pasztörizálás, centrifugálás.

Miért érdemes az általunk forgalmazott tojásfeldolgozó gépeket választani?

Több mint húsz éves tapasztalattal rendelkező, nemzetközileg is elismert cégünk által minden igényes tésztagyártással foglalkozó vállalat könnyedén beszerezheti a lehető legjobb eszközöket a hibátlan tésztagyártás érdekében. Az általunk forgalmazott tojásfeldolgozó gépek korszerű technológiának köszönhetően minden igényt kielégítenek és elvárásnak megfelelnek.

Milyen tojásfeldolgozó gépek találhatóak meg a kínálatunkban?

  • Tojástankok
  • Tojás centrifugák
  • Tojás pasztörizáló berendezések
  • Tojásporító berendezések
  • Tojástörő berendezések
  • Tojásmosó berendezések

Tekintse meg Ön is széles termékkínálatunkat, amelyek között kiváló minőségű tojásfeldolgozó gépeket is találhat! Igény szerint szakmai tanácsadást biztosítunk ügyfeleink részére!

A kiválasztási folyamattól egészen a beüzemelésig Ön mellett állunk!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a tojásfeldolgozó gépekkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és gyakorlott szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését a tojásfeldolgozó gépekkel kapcsolatban!