Szeretné, ha az Ön által gyártott tészták tökéletesen és precízen lennének kivitelezve? Akkor a lehető legjobb helyen jár! Az általunk forgalmazott kiváló minőségű olasz tésztamatricákkal garantáltan tökéletes formájú tésztákat készíthet vásárlói és megrendelői számára!

Milyen gyártási folyamatnál alkalmazhatóak a tésztamatricák?

A tésztamatricák által alakítható ki a termékek végleges formája. A formázófejek segítségével készíthetünk pl. csigatésztát, betűtésztát, vagy akár spagetti tésztát. Éppen ezért a tésztamatricák alkalmazása elengedhetetlen a tésztagyártás során.

Miért érdemes az általunk forgalmazott tésztamatricákat választani?

  • Több éves szakértelem
  • Kiváló minőségű termékek ismert olasz gyártóktól
  • 100% garanciavállalás
  • Igény esetén szakmai tanácsadás biztosítunk
  • Segítjük ön a kiválasztási folyamattól egészen a beüzemelésig

Társaságunk célja, hogy a vállalkozásokat kiváló minőségű tésztagyártó gépekkel és tésztamatricákkal lássa el. Tudjunk, hogy a minőségi termékek előállítása elengedhetetlen egy vállalkozás sikereihez. Az általunk forgalmazott magas minőségű olasz tésztamatricák garantáltan hozzájárulnak ahhoz, hogy a vállalkozása által előállított termékek minden felhasználói igényt kielégítsenek. Mindemellett partnereinkkel a hosszú távú kapcsolat kiépítésére törekszünk, amelynek alapja a bizalom és a hatékony kommunikáció.

Szeretné korszerűsíteni a gépparkját, vagy bővíteni?  Akkor válassza a Brio Tech 90 Kft. által forgalmazott kiváló minőségű tésztagyártó gépeket, és tésztamatricákat!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a tésztamatricákkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és gyakorlott kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdést a tésztamatricákkal kapcsolatban!

 

CAPITANO katalógus

  letöltés itt