Ha Ön egy olyan megbízható céget keres, ahol minden szükséges berendezést és kiegészítőt megtalálhat az élelmiszeripari nagy és kisüzemi gyártáshoz, akkor a lehető legjobb helyen jár!

A Brio Tech 90 Kft. már több mint 20 éves szakértelemmel rendelkezik az élelmiszeripari gépek, gépsorok és kiegészítő berendezések forgalmazásában.  A kiemelkedő minőséget az általunk forgalmazott többségben olasz gyártmányú berendezések garantálják. A cégünk által képviselt gyártók kiváló minőségű, megbízható, egyedi műszaki megoldásokkal tervezett gépeket állítanak elő, amelyek tökéletesen alkalmasak a kisüzemi gyártástól kezdve a nagyipari termelés igényeinek kielégítésére.

Miért érdemes az általunk forgalmazott berendezéseket és kiegészítőket választania?

Egyes források szerint a tészta Szicíliából terjedt el egész Itáliában és innen indult el európai és világhódító útjára is. Éppen ezért kik is érthetnének jobban a tésztagyártás ősi fortélyaihoz, mint az olaszok? Az egyszerű alapreceptből – liszt és víz – azóta számos változat alakult ki. A tésztagyártó üzemek a legkülönfélébb formában, hozzávalókkal és alapanyagokból készítik a tésztákat. Ezekhez az új igényekhez a technológiának is fejlődnie kellett. Kínálatunk között a legkorszerűbb olasz gép gyártók által biztosított termékeket találhat, amelyek a legmagasabb igényeknek is megfelelnek.

Tekintse meg ajánlatunkat! Ha elbizonytalanodott, hogy melyik az Ön tevékenységének legmegfelelőbb berendezés, vagy kiegészítő, akkor forduljon hozzánk bátran! Professzionálisan képzett szakembereink igény szerint szakmai tanácsadást biztosítanak!

Milyen kiegészítőket találhat meg a kínálatunk között?

  • Automata robotok
  • Automata raklapozó gépek

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a kiegészítőkkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és jól képzett kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!